Acrearo yoga
Lärare

Om...

Andrea Olow


Min yogaresa började 2004 då jag anmälde mig till en yogakurs på jobbet. Efter några tuffa år så behövde jag verktyg för att få bättre balans i livet, kroppen och knoppen. Jag fastnade direkt, det var som att hitta hem. Idag är jag certifierad Iyengaryoga lärare och har ett Intermediate Junior 2 certifikat. 


Min grundutbildning gjorde jag i Piteå för Monica Haar. Junior 1 och 2 utbildningen gjorde jag i Birmingham för Jayne Orton. Lisbet Wikman på Ganesha yogastudio var min mentor på hemmaplan, där jag också var lärare till och med 2017. 

För mig är yoga så mycket mer än bara positioner - det är en väg att förstå mina begränsningar, rädslor och styrkor. En viktig del är att kunna återhämta mig när kroppen och hjärnan säger ifrån.


Många jag möter säger att yoga inte är något för dem, att de är för stela eller någon annan invändning. Yoga är för alla - mitt motto är att möta eleverna där de är och tillsamman skapar vi en yogaupplevelse.

Margarida Edlund - lärarkandidat


Margaridas yogaresa började 2007 och efter att ha gått en ettårig fördjupningskurs med Leela G. Hansen på Göteborg Yoga Centrum i 2014, har hon praktiserat Iyengar Yoga dagligen.
Hon upplever att yoga hjälper oss att bli starkare och mer balanserade både i kroppen och i själen.


Margarida har en bakgrund som musiker och violin/violalärare. Att undervisa har alltid varit en stor passion och en viktig del av Margaridas professionella liv. Hon har undervisat yoga i egen regi sedan 2014

Certifierad Iyengaryoga lärare


  • Junior Intermediate II

Engagemang


  • Ordförande Iyengar Yogaföreningen i Sverige  from 2019 - 
  • Projektledare och värd för "Nordic-Baltic yogis connect online with Abhijata Iyengar 2020". 
  • Projektledare för Nordic Iyengaryoga Convention 2018 "Going beyond boundaries".
  • Vice ordförande Iyengar Yogaföreningen Sverige och Norge 2013- 2016